Toimitusehdot

Voimassa 1.3.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry, y-tunnus 0202285-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan https://kauppa.naery.fi josta ostaja saa maksun jälkeen tunnukset ja linkin https://naerykoulutus.itslearning.com -sivulle.

NÄE ry:n jäsen tai yhteistyöjäsen on oikeutettu jäsenhintaan online-koulutuskeskuksen tuotteista. Jäsenhinnan saa käyttämällä alennuskoodia NÄEJÄSEN (koodi vähentää 50 % ostoskorin tuotteiden hinnasta). Alennuskoodin käyttöä seurataan. NÄE ry:llä on oikeus laskuttaa alennuskoodia väärinkäyttäneeltä tilaajalta koulutuksen normaalihinta + toimitusmaksu 80 € ja sulkea tilaajan asiakastili.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Verkkokauppa-asiakkaalle ja kauppaan määritetylle osoitteelle (koulutus@naery.fi) lähtee tilauksen teon yhteydessä tilausvahvistus tilauksesta.
Huomioithan, että tilausvahvistus saattaa mennä sähköpostin Roskapostit -kansioon, riippuen kunkin rospostisuodattimista.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Saatavilla heti.

Toimitustapa ja toimituskulut

Heti.

Vaihto- ja palautusehdot

Ei palautusoikeutta.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen koulutus@naery.fi tai arkisin klo 10-16 puhelinnumeroon 029 3000 900.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Huomioithan, että materiaalit ovat tarkoitettu ainoastaan online-koulutuskeskuksen opiskelijoiden käyttöön. Materiaaleja ei saa julkaista tai jakaa edelleen.

NÄE ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
NÄE ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.